Strandkanten: Dobbelthuse på 139-150 m2

Dobbelthusene i kvarteret Strandkanten ligger i første række til Ringkøbing Fjord og den smukke natur i Naturbydelen.

Der er fire dobbelthuse i Strandkanten med i alt otte boliger. Dobbelthusene ligger i første række til Ringkøbing Fjord og den smukke natur i Naturbydelen. Husene er udvendigt beklædt med naturskiffer og cedertræ, der får husene til at falde godt ind med naturen.

Der er i øjeblikket opført ét dobbelthus, hvoraf den ene bolig er solgt, mens den anden fungerer som udstillingshus, indtil det bliver solgt.

Dobbelthusene er, ligesom trippelhusene og rækkehusene, i to etager. Som standard har husene 139 boligkvadratmeter, men det er muligt at tilkøbe et ekstra værelse på 1. sal, der giver i alt 150 boligkvadratmeter.

Dobbelthusenes indretning

Husene i Strandkanten er funktionelt indrettet, så alle kvadratmeter udnyttes optimalt. På den måde vil du opleve at have god plads og god rumfornemmelse.

Plantegninger - 139 m2 (pdf)
Plantegninger - 150 m2 (pdf) 

Stueplan

 • Stort køkken-alrum på 33 m2 med loft til kip og store vinduespartier, der giver masser af lys og luft
 • Stue på 17 m2 i åben forbindelse med køkken-alrummet
 • Fra køkken-alrummet og stuen er der direkte udgang til en 32 m2 stor terrasse med hårdttræs-brædder
 • Bryggers med vaskesøjle
 • Entré med garderobe og trappe til 1. sal
 • Toilet

1. sal

 • Tre værelser - og mulighed for at tilkøbe et fjerde værelse
 • Badeværelse
 • Åben repos med kig til køkken-alrummet

Opbevaring

I gavlen af det bagerst beliggende hus, er der et skur på 6,4 m2 i stueplan med en lem til et loftsrum på 1. sal, der ligeledes er på 6,4 m2.

Så i Strandkanten har du også plads til cykler og opmagasinering af dine ting.

Vælg selv køkken/bad/materialer/farver

I husene i Strandkanten er der lagt vægt på kvalitetsmaterialer både inde og ude. Og du har gode muligheder for at sætte dit personlige præg på indretningen af dit hus.

 • Facaderne er beklædt med naturskiffer og cedertræ.
 • De 32 m2 store terrasser har hårdttræs-brædder.
 • Vinduerne er med tre-lags glas, hvilket giver god energibesparelse.
 • Du kan selv vælge køkken, bad/toilet, vægfarver, gulve og meget mere, så du kan sætte dit personlige præg på boligen. Vi har indgået en god aftale med HTH, så du er sikret høj kvalitet. 

Priser

De forreste boliger i dobbelthusene, der har panoramaudsigt til Ringkøbing Fjord i stuen og på 1. sal, koster 3.345.000 kr., mens de bagerste huse koster 2.995.000 kr.

Prisliste - dobbelthuse (pdf)

Book en fremvisning i Strandkanten

EDC og Estate i Ringkøbing står for salget af boligerne i Strandkanten. Hvis du vil vide mere, eller booke en fremvisning i udstillingshuset, er du velkommen til at kontakte:

EDC Ringkøbing
Finn Jacobsen, finn@edc.dk, 97 32 16 22
www.edc.dk/strandkanten

Estate Ringkøbing
Hans Jørgen Lauridsen, hjl@estate.dk, 97 32 30 22 
www.estate.dk/strandkanten

FÅ NYT OM STRANDKANTEN

Skriv dig på Naturbydelens boligliste og få salgsprospektet for STRANDKANTEN, nyt om udviklingen af husene, invitationer til Åbent Hus og andre arrangementer og nyt om andre boligprojekter. Det er helt uforpligtende at skrive sig op! Når du tilmelder dig, accepterer du vores privatlivspolitik.

 

 

10 gode grunde til at bo i Naturbydelen
1. Bo midt i naturen med fjorden og byen som nabo

Naturen i den nye naturbydel er allerede skabt med farvestrålende enge, bærhaver, frugtlunde søer, skov og stisystemer. Det giver dig mulighed for at få en ny og moderne bolig med direkte adgang til attraktiv natur fra dag ét.

Uanset hvor du bor i Naturbydelen, er Ringkøbing Fjord aldrig mere end få hundrede meter væk. Og er du blandt de første, der flytter ind i naturen, kan du også få udsigt til vandet.

De første boliger opføres i første række til Ringkøbing Fjord med høje græsser, kornblomster, solsikker og andre farverige engblomster voksende helt ind mellem husene.

I hjertet af den nye naturbydel bliver der bygget boliger omkring åbne naturrum og lige ved små søer, bærhaver og frugtlunde.

Når den nyplantede skov er vokset til i løbet af 10-15 år, kan der også opføres boliger i skoven. Her kan du flytte ind ved skovbryn eller midt i idylliske lysninger i skoven, hvor du kan få en oplevelse af at bo midt mellem trækronerne.
2. Vælg mellem forskellige boligtyper, ejerformer, størrelser og priser

Engharmoni eller skovidyl? Dobbelthus, rækkehus eller lejlighed? Plads til en, to eller en stor familie? Leje- eller ejerbolig?

I Naturbydelen kan alle få en moderne bolig midt i naturen med fjorden som nabo.

De fleste boliger ligger midt i farverige engområder eller omkring åbne naturrum med søer, høje græsser, bærhaver og frugtlunde lige uden for hoveddøren. Når skoven er vokset til, kan der bygges boliger ved skovbryn eller lysninger i skoven.

Alle bebyggelserne bliver i to-tre etager med private terrasser eller altaner. De tætte bebyggelser skaber masser af plads til natur mellem husene og grobund for stærke fællesskaber.
3. Moderne og energivenlige boliger i høj kvalitet

I Naturbydelen kan du få en helt ny og moderne bolig. Alle boliger skal leve op til de samme høje standarder om brug af gode byggematerialer, lavt energiforbrug, godt indeklima, godt lysindfald, moderne og fleksibel indretning, samt tæt kontakt til naturen og fjorden.

Der bliver lagt vægt på, at arkitekturen får bebyggelserne til at falde godt ind i den smukke natur, samtidig med, at der skabes variation mellem de enkelte byggerier.

4. Spar tid på at passe hus og have

Når du flytter ind i Naturbydelen, får du en helt ny og moderne bolig, som ikke kræver meget vedligehold i de første mange år.

Traditionelle parcelhushaver med høje ligusterhække er der ingen af. Til gengæld får du din egen terrasse (eller altan) og direkte adgang til et smukt naturområde med farverige enge, bærhaver, frugtlunde, søer og skov. Størrelsen på hele naturbydelen svarer til 840 parcelhushaver.

Når du ikke skal bruge din weekend på at vedligeholde huset, klippe hæk, slå græs eller luge bede, kan du i stedet bruge tiden på at lege med børnene, grille med naboen, dyrke forskellige aktiviteter eller bare læne dig tilbage og nyde naturen og fjorden.
5. Kom tæt på naboer og legekammerater

I Naturbydelen kan du være med til at udvikle et helt nyt nabolag i fællesskab med dine kommende naboer. Alle bebyggelser bliver to-tre etager med private terrasser (eller altaner), men uden traditionelle parcelhushaver. Det betyder, at du bor tæt ved dine naboer, er fælles om at bruge naturen mellem husene og at I kan være fælles om at udvikle nye aktiviteter i nabolaget.

Det kan være fællesspisning, en årlig høstfest eller noget helt andet. Ved at være fælles om naturen og bo tæt, får dine børn også nemt ved at finde nye legekammerater midt i naturen.
6. Lev et aktivt liv i naturen

Du er altid midt i naturen, når du bor i Naturbydelen. Naturen ligger lige uden for din hoveddør, og det gør det nemt at være aktiv, uanset om du er til løb, cykling, yoga, vinterbadning, fiskeri, sejlads, leg eller noget helt andet.

Du kan også bruge naturen til mange andre ting. Fx kan du gå på jagt efter urter til madlavning, snaps eller thé. Du kan også plukke bær og frugt til marmelade, kager eller juice. Eller finde grene til fastelavnsriset, blomster til Valentines buketten eller gran til juledekorationen.

Naturen er i sig selv fuld af liv, som du kan gå ud og opleve. Der er observeret over 80 forskellige fuglearter i området, insekter summer rundt, der svømmer ørreder i Tranmose Bæk, køer græsser på engen og frøer springer rundt i de høje græsser.
7. Rum til ro og fordybelse

Er du én af de mange, der bruger en gåtur i naturen til at lade batterierne op efter en lang arbejdsdag? Eller kan du bare godt lide at sidde og nyde udsigten over vandet, mens du mærker vinden, solens stråler, duftene og lydende i naturen? Det kan du også finde rum til i Naturbydelen.

Hele Naturbydelen er lige så stor som 840 parcelhushaver og ligger lige ud til Ringkøbing Fjord. Selv når den nye bydel er fuldt udbygget, vil halvdelen af arealet stadig være vild natur. Så selvom du bor tæt på dine naboer, er der masser af plads til at få ro og være dig selv midt i naturen.
8. Tæt på skoler, institutioner og indkøb

Naturbydelen grænser op til de eksisterende parcelhuskvarterer i Ringkøbing og de første boliger bliver bygget tættest på byen.

Der er allerede lavet stier i naturen, der er forbundet med byens eksisterende stinet. Det gør det nemt og sikkert for dig og dine børn at cykle til den nærmeste skole, daginstitutioner og indkøbsmuligheder, der ligger blot 5 minutter væk.

Flere skole-, institutions- og indkøbstilbud kan nås på ca. 10 minutter.
9. Tæt på Ringkøbings rige kultur- handels- og foreningsliv

Selvom du bor midt i naturen i Naturbydelen, er du aldrig langt fra kultur- og handelslivet Ringkøbings hyggelige bymidte, der kan nås på cykel på ca. 10 minutter.

Om sommeren summer bymidten af liv, når Vestkystens mange turister søger mod byen. Byen rummer derfor mange forskellige butikker, restauranter/caféer og indkøbsmuligheder. Du finder også en biograf og et populært spillested for unge, ligesom der i løbet af året arrangeres torvedage, jazz- og rockfestival og meget andet.

Ringkøbing har desuden mange gode skoler og ca. 230 foreninger indenfor bl.a. sport, musik og friluftsliv.
10. Vær med til at skabe dit eget nabolag

Hvis du har lyst, er der flere muligheder for at sætte dit præg på udviklingen af Naturbydelen.

Din grundejerforening er automatisk en del af en bydelsforening, der bl.a. skal sørge for at naturen og fælles faciliteter bliver vedligeholdt. Bydelsforeningen kan også være med til at skabe rammerne for fælles aktiviteter i den nye bydel.

Alle kan byde ind med forslag og give en hånd med.
-->